Komisjon salg

Ved kommisjonssalg tar vi et fast honorar i forbindelse med salget som avtales i en kommisjonsavtale på forhånd. Når bilen er solgt/overlevert gir vi deg et oppgjørsskjema. I et oppgjørskjema blir oppstillingen av alle tall ryddig presentert. Omregistreringsavgift, reg.omkostninger, provisjon og salgsomkostninger blir trukket fra utsalgssum. Nettobeløpet blir utbetalt din konto ihht. avtale.

SmartbilNorge står som selger i kontrakten. Alle reklamasjoner blir belastet Smartbilnorge. Bilen selges med garanti fra SmartbilNorge. Ved kommisjonsalg blir eventuellt vask, drivstoff, annonser og tilstandsrapport trukket fra på sluttoppgjører etter avtale med deg.

Alle biler går igjennom en tilstandsrapport før bilen innleveres for salg og eier forplikter seg til å opplyse om alle feil og mangler.

Et rent kjøp er et kontantkjøp av bruktbil. Ved kontant oppgjør er naturligvis prisen under markedspris pga hurtig kontantoppgjør.
Kontantkjøp er aktuellt på brukte biler med full historikk og bilen må gjennomgå en test før salg til oss. Alle kjøpsvurderinger må avklares med oss, før visning av bil. Dette gjøres fordi du skal slippe å kjøre bomtur til oss.

SmartbilNorge samarbeider med en rekke seriøse bilforhandlere som gjør at vi har en stor bredde av forskjellige bilmodeller. Vi mottar mange spørsmål fra kunder som gjerne vil kjøpe bil i gjennom oss. Dette innebærer at vi til enhver tid trenger et stort utvalg av biler for salg.
Vi har hele tiden fokus på å oppnå best mulig pris for deg som selger og derfor er eier av bilen like viktig for oss som kjøper.

Sjekk din pris HER