Electric Drive

ELECTRIC-DRIVE
smart ed 2012

Informasjon

Fullelektrisk og for deg som ønsker en fornuftig, økonomisk og trendy bybil

Kjørelengde opptil 145km

Smart fortwo Electric Drive er nå tilgjengelig i markedet. Vi tilbyr demobiler fra Smart direkte. Det er normalt lang leveringstid på disse bilene, men vi kan nå tilby et utvalg av biler med leveringstid på ca. 2-3 uker. Bilen har fantastisk kraft med 75 hestekrefter ved full effekt og en rekkevidden på 145 km.

Bilen kan leveres med en rekke utstyr som f.eks. navigasjon og touchscreen, handsfree bluetooth, DVD+CD, AUX + USB, Oppvarmede seter, Electric Drive Designpakke, Låsbart hanskerom, Cockpitklokker, Panoramatak + mer. En Cabrioletversjon finnes også. Fordelen som denne bilen har er at du kan programmere den til å være varm før du skal ut å kjøre på kalde vinterdager og kald hvis du skal ut å kjøre på varme sommerdager.

Lader vi leverer med bilen er en 3 kW (230V)huslader. Batterikapasitet 17,6 kWh. Batteriene er 93 cell Lithium-Ion og har en oppladningstid på 6 timer. Normalt kjører man ikke bilen til null så ladetid vil ligge på ca. 4 timer fra 20% til 30%. Nå er disse batteriene beregnet til å vare i opptil 10 år og det er en godt utprøvd teknologi.

Ta kontakt med oss hvis du har interesse for Smart Electric Drive